Even mezelf voorstellen

 

Ik ben geboren in 1961, gehuwd en heb 2 kinderen. Door omstandigheden (kwetsuren van andere sporten) ben ik beginnen fietsen als wielertoerist in 2004. Sindsdien heb ik de microbe te pakken en fiets ik elke week met een WIELERCLUB in het hartje van de kempen (België).

Allerhande tochten van onze club en andere clubs worden er wekelijks gereden. De pure snelheid en het afmatten hoeft voor mij niet meer... zal door de leeftijd komen zeker? Op een gezapig tempo van de omgeving genieten en af en toe is een bergje opklimmen, dat is waar ik het tegenwoordig voor doe.

Sinds eind 2014 heb ik me ook een trekkingfiets aangeschaft om op een rustige manier te kunnen genieten van al wat onze natuur biedt. Alle info kan je terug vinden op mijn website over trekking.

Een tweede hobby van mij is wat tokkelen op de computer. Door wat zelfstudie en avondschool heb ik een beetje kennis opgedaan om ook zelf websites te maken. De website van onze club is dan ook de eerste grote website die ik helemaal zelf in elkaar heb geknutseld. Van ontwerp tot eindresultaat. Door de vele positieve reacties hierop ben ik me nog verder in deze materie gaan verdiepen en heb dan besloten om nog meerdere websites te maken. Dus dit is ondertussen de 6de die ik maak. Hopelijk bevalt hij jullie.

Zo, nu weten jullie al wat meer over mij.