Om al mijn elektronische toestellen werkend te houden dienen zij natuurlijk van de nodige stroom te worden voorzien. Hiervoor gebruik ik de Zzing USB charger smartphone edition.

Te koop via deze link : Zzing USB charger

 

Dit toestel kan zowel gebruikt worden om smartphone, gps, fototoestel, ipod of andere mp3 spelers op te laden.

De Zzing wordt van stroom voorzien door deze aan te sluiten op uw naafdyamo. Uw apparatuur kan je dan aansluiten via de usb hub. Deze geeft constante en gestabilizeerde stroom van 5v en 500mA, daarom is deze compatibel met de meeste moderne electronische toestellen. (Uitgezonderd de Ipad, deze heeft 1000mA nodig).

Een interne batterij van 2000mAh slaagt de energy die geproduceerd wordt door uw naafdynamo op en geeft deze weer door aan de output van zodra je stilstaat of trager rijd met je fiets en daardoor de stroom van je dynamo uitvalt. Daardoor krijg je een constante voeding op je gps of smatphone of andere toestel.

Tevens is er een beveiliging voorzien voor overhitting en over-voltage. Het is ontworpen om tot een snelheid van 100km/u zonder problemen te kunnen worden gebruikt.

Zzing houd je op de hoogte met 2 LEDs voor de status van de USB power output en of de Zzing energy krijgt van je naafdynamo.

Alle electronica en de batterij past in een kleine schokbestendige housing van 11,7x7,8x2,4cm en weegt +/-225gr.

Zzing usb charger
Zzing usb charger KLICKfix

Bij de levering zit standaard:

bevestigingsmateriaal, connectiekabel voor naar de dynamo, krimpkous, engelse gebruiksaanwijzing, ingebouwd KLICKfix bevestigingssysteem (90° aanpasbaar en past op diameters tot 60mm.

  • connectiekabel voor naafdynamo
  • 3x kabel colsonbandjes
  • 2x kabelschoen
  • 2x krimpkous
  • Engelse gebruiksaanwijzing
Zzing usb charger met accessoires
Standaard wordt het toestel geleverd met een batterypack van 2000mAh, het is ook leverbaar met een groter pack van 2700mAh. Zzing usb charger batterypack
   
© Copyright 2015-2020 by Ivo Maes